23 червня 2021

У сендвічах з тунцем від Subway не виявлено навіть слідів тунця

У сендвічах з тунцем від Subway не виявлено навіть слідів тунця
1091

У результаті лабораторного аналізу в продукті не було виявлено ДНК тунця - експерти не змогли ідентифікувати, чим саме були начинені сандвічі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

Компанія Subway, одна з найпопулярніших у світі мереж швидкого харчування, знайома багатьом своєю різноманітністю сендвічів, потрапила під пильну увагу громадськості. А все завдяки своїм знаменитим сендвічам з тунцем. У лютому двоє покупців Карен Дханова і Ніліма Амін подали в суд на мережу ресторанів. У судовому позові, який буде розглядатися судом Каліфорнії, говориться, що продукція «зроблена з чого завгодно, крім тунця». Позивачі стверджують, що званий тунцем продукт це насправді просто суміш із різних добавок і продуктів, які тільки імітують зовнішній вигляд тунця.

Позов був поданий у січні 2021, а зараз журналісти The New York Times вирішили розібратися в скандалі самостійно і здати на аналіз порцію начинки з сендвічів із тунцем від Subway, придбаних у трьох різних закладах. У результаті лабораторного дослідження, однак, експерти не змогли ідентифікувати вид м'яса, представленого як зразок. ДНК тунця з продукту виділити не вдалося.

Згідно з висновками лабораторії, продукт міг зазнати настільки сильною обробки, що це зробило його непридатним для аналізу, також є висока ймовірність, що в начинці просто немає тунця. Важливим фактором у результатах могло виявитися і те, що для подібного роду перероблених продуктів використовуються не високоякісні види тунця, а ті різновиди, які не годяться для звичайного споживання.

Subway ніяк не прокоментувала результати дослідження, при цьому відносно судового процесу компанія висловлює однозначну думку - наполягаючи на тому, що тунець у продукції є. Також на користь цього говорять і інші дослідження, зокрема, видавництво Inside Edition провело в лютому 2021 подібний аналіз і лабораторія виявила в сендвічах присутність тунця.

Читайте також: Coca-Cola втратила $ 4 млрд через вчинок Роналду

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також