24 червня 2021

Tide створить засіб для прання в космосі

Tide створить засіб для прання в космосі
1254

Бренд Tide створює перший засіб для прання в космосі, який використовуватимуть астронавти. Компанія уклала угоду з НАСА, щоб розробити екологічний засіб для чищення одягу в умовах жорсткої економії води, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-службу Procter & Gamble.

Компанія пояснює, що астронавти беруть із собою додаткові комплекти одягу для коротких польотів, однак якщо місії триватимуть місяці або роки, їм знадобиться прати одяг. Крім того, брати велику кількість речей у космос просто дорого: перевезення додаткового кілограма коштує понад $ 20 тисяч.

«NASA Tide» повністю розкладається, при цьому вимагає менше води, ніж звичайні засоби для прання. Його почнуть тестувати на Міжнародній космічній станції у 2022 році разом з експериментальними ручками Tide-To-Go і серветками Tide, які видаляють плями без води.

Ініціатива є частиною плану Tide з пошуку екологічно чистих і менш водомістких альтернатив традиційним засобам для прання, а також скорочення удвічі викидів парникових газів на своїх об'єктах до 2030 року.

Читайте також: Меган Маркл і принц Гаррі співпрацюватимуть із Procter & Gamble

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також