25 червня 2021

Heineken здобула контроль над найбільшим пивоваром в Індії

Heineken здобула контроль над найбільшим пивоваром в Індії
1399

Heineken оголосила, що взяла під контроль найбільшого пивовара в Індії United Breweries Limited (UBL), зміцнюючи свої позиції на ринку з потенціалом для значного зростання споживання пива. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

В заяві на своєму веб-сайті голландський пивовар зазначає, що придбав додаткові 39,6 мільйона акцій UBL, збільшивши свій пакет акцій до 61,5% порівняно з 46,5% раніше.

Вартість придбання склала 58,1 млрд індійських рупій (654,6 млн євро).

UBL є виробником найпопулярнішого в Індії лагеру Kingfisher, і він належав індійському бізнесмену Віджею Мальї, який наразі перебуває під слідством за неповернення 1,4 мільярда доларів позик, отриманих в індійських банках.

Банки заволоділи пакетом акцій, а Індійська комісія з питань конкуренції схвалила пропозицію Heineken придбати додатковий власний капітал у понеділок. Heineken стабільно нарощує свою частку в UBL, починаючи з 37,5%, придбаних у 2008 році.

В Індії мешкає 18% світового населення, але лише на неї припадає лише близько 1% світових обсягів пива, що представляє гарну довгострокову можливість зростання.

Читайте також: Heineken підтримує стабільний продаж пива попри карантинні обмеження

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 


Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також