25 червня 2021

Lidl Великобританія оприлюднила список бажаних місць розташування своїх магазинів

Lidl Великобританія оприлюднила список бажаних місць розташування своїх магазинів
1426

Німецький дискаунтер Lidl звернувся до жителів Великобританії з проханням допомогти йому знайти сотні нових місць для своїх об’єктів - до кінця 2023 року він може досягти поставленої мети в 1000 магазинів. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Група, яка в даний час оперує 860 магазинами у Великобританії, опублікувала брошуру з детальним описом бажаних місць по всій країні, де вона зацікавлена в придбанні площадок для потенційних розробок магазинів.

Lidl Великобританія, частина німецької роздрібної групи Schwarz, заявила, що бажає отримати ще понад 100 магазинів у Лондоні, зокрема у таких місцях, як Грінвіч, Сток Ньюгінгтон, Вудфорд, Далвіч, Барнс та Південний Кенсінгтон.

Lidl і інший німецький дискаунтер Aldi, які продають лише у фізичних магазинах, втратили частку під час пандемії, оскільки більше продажів перейшло в Інтернет.

Однак галузеві дані показали, що вони відновлюються, оскільки обмеження COVID-19 полегшуються.

"Ми закликаємо розробників та орендодавців допомогти нам знайти потенційні площадки для будівництва магазинів Lidl", - заявив керівник Lidl Великобританія Крістіан Хертнагель.

Lidl Великобританія має інвестиційний план на 1,3 млрд фунтів стерлінгів (1,8 млрд доларів) на 2021 і 2022 роки. На сьогоднішній рік компанія відкрила 20 нових британських магазинів і націлена на ще 30.

Усі нові магазини включатимуть пекарню, де пропонуватимуть свіжоспечений хліб, печиво та випічку, створені пекарями магазину дискаунтера протягом дня.

Нові магазини також будуть оснащені зовнішніми сонячними панелями та пунктами зарядки електромобілів.

Кожен новий магазин приєднається до програми перерозподілу продуктів харчування "Feed It Back", в якій надлишки їжі передаються місцевим громадам через продовольчі банки або благодійні організації-партнери.

Читайте також: Lidl Німеччина розширює кліматично-нейтральний асортимент товарів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також