Coop Нідерланди вдосконалюватиме стандарти стійкості до свіжого м’яса

Торгівельна мережа Coop Нідерланди зобов’язалася протягом двох років перейти на свіже м’ясо, що має принаймні одну зірку зі знаком якості Beter Leven, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.
Цей крок є частиною спроб продавця вдосконалити свої стандарти стійкості.
На даний час перехід до більш стійких продуктів не включає фарш та тартар через недостатню доступність.
До 2023 року звичайну курку, свинину та яловичину замінять м’ясом, яке відповідає вимогам знака якості Beter Leven від Animal Protection, принаймні з однією зіркою.
Цей стандарт гарантує, що тварини мають більше простору та можливостей здійснювати природну поведінку порівняно із тваринами зі звичайного тваринництва.
Компанія Coop Нідерланди вже кілька років працює над тим, щоб зробити свій асортимент більш стійким.
Спільно з постачальниками роздрібна торгівля розширила свій асортимент стійких продуктів до категорій м’яса, м’ясних продуктів та яєць, включивши товари, виготовлені з урахуванням добробуту тварин та екологічної практики.
Рітейлер також працює над тим, щоб отримати на полицях супермаркету овочеві альтернативи м’ясу.
Читайте також: Coop Denmark запровадила віртуальні дегустації вин
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар