13 липня 2021

Nordstrom купує частку в Topshop і Miss Selfridge

Nordstrom купує частку в Topshop і Miss Selfridge
1026

Американська мережа люксових універмагів Nordstrom уклала угоду з британським рітейлером Asos про покупку частки чотирьох належних йому брендів. У тому числі це будуть такі популярні марки, як Topshop, Topman, Miss Selfridge і HIIT. Раніше в лютому 2021 Asos придбала ці бренди у збанкрутілої Arcadia Group за 364 мільйони доларів. Сума угоди з Nordstrom не розголошується, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У результаті угоди, яка стала для британської компанії першим досвідом співпраці у сфері рітейлу, Asos продаватиме товари належних їй брендів в універмагах Nordstrom. Вже оголошено про те, що найближчим часом на прилавках окремих магазинів мережі, а також на офіційному сайті з'явиться продукція Topman, Topshop та інших торгових марок.

Nordstrom матиме ексклюзивні права на роздрібний продаж цих брендів у Північній Америці. Крім того, після реалізації угоди магазини мережі універмагів стануть єдиними у світі торговими просторами, де можна буде придбати продукцію Topshop і Topman. Таким чином Asos, яка раніше орієнтувалася на онлайн-модель продажів, планує залучити покупців у США і Канаді, у першу чергу мова йде про молодь, яка і є основним цінителем згаданих модних марок.

При цьому Asos збереже за собою повний оперативний, а також творчий контроль на розвитком брендів, отримавши доступ до розвиненої мережі торгових точок Nordstrom. Надалі співпрацю планується розвивати, що відповідає стратегії Asos із просування на ринок Північної Америки.

Читайте також: Американські рітейлери уникають закритих моллів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також