15 липня 2021

Виробник кросівок Nike і Adidas призупинив роботу через спалах вірусу

Виробник кросівок Nike і Adidas призупинив роботу через спалах вірусу
1129

В'єтнамський підрозділ зареєстрованої на Тайвані компанії Pou Chen змушений був призупинити операційну діяльність після спалаху захворювання вірусом, виявленого в останні дні. Причиною для закриття заводу стало виявлення 49 випадків зараження, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

Загальна кількість працівників на одному з найбільших підприємств Хошиміну оцінюється в 56 тисяч чоловік. Проте, після отримання інформації про зростання числа захворювань Міністерство охорони здоров'я В'єтнаму постановило закрити завод на десять діб.

Pou Chen є одним з найбільших виробників кросівок для спортивних гігантів Adidas, New Balance і Nike. Акції компаній поки не відреагували на подію, проте котирування самої Pou Chen знизилися на тлі новин про закриття фабрики.

Примітно, що завод уже намагалися закрити навесні 2020 року. Тоді влада Хошиміну домагалася припинення діяльності підприємства, мотивуючи свої дії ризиком високого поширення вірусу в разі виявлення захворювань у співробітників, які приїжджають на фабрику з сусідніх провінцій. Обмеження передбачалося ввести у квітні, але в кінцевому підсумку бізнесу вдалося домогтися права на безперебійну роботу. На тлі сусідніх країн у регіоні В'єтнам залишається однією з держав із найнижчою динамікою поширення вірусу. Із початку пандемії в республіці було виявлено лише 36 тисяч випадків заражень.

Читайте також: Продажі Nike & Adidas у Китаї різко падають на тлі постійного бойкоту споживачів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також