22 липня 2021

LG презентувала захисну маску з мікрофоном і динаміками

LG презентувала захисну маску з мікрофоном і динаміками
1521

Компанія LG анонсувала вихід на ринок PuriCare Wearable - інноваційної захисної маски, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

У виріб вбудовані мікрофон і динаміки. Як зазначає південнокорейський виробник електроніки, нова модифікація маски доопрацьована за підсумками тестової експлуатації бета-версії аксесуара. У серійної маски буде встановлений більш легкий і компактний, але при цьому більш ефективний електромотор, що приводить у рух вентилятори LG Dual. Продуктивність роботи вентиляторів залежить від інтенсивності дихання людини.

PuriCare Wearable забезпечує щільне прилягання до обличчя, а завдяки технології VoiceON під час розмови немає необхідності підвищувати голос. Система автоматично розпізнає початок бесіди і з допомогою вбудованих мікрофонів і динаміків підсилює голос людини в масці, щоб його могли чути оточуючі.

Маска масою 94 г оснащується вбудованим акумулятором 1000 мАг, що забезпечує до восьми годин роботи без підзарядки. Повна зарядка батареї займає дві години. У продажу LG PuriCare Wearable з'явиться в серпні. Першим ринком стане Таїланд, а потім маска вийде в інших країнах, де місцеві контролюючі органи сертифікують аксесуар.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також