23 липня 2021

Aldi перетворить надлишки продуктів на мільйон благодійних обідів

Aldi перетворить надлишки продуктів на мільйон благодійних обідів
1548

Понад мільйон обідів пожертвує мережа супермаркетів Aldi під час літніх шкільних канікул нужденним родинам. Продовольство буде передано місцевим благодійним організаціям, громадським групам і продовольчим банкам, таким чином компанія розраховує використовувати надлишки продуктів харчування. Понад 700 000 обідів підуть на благодійні цілі в підтримку дітей, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Це пожертва є частиною зобов'язання Aldi пожертвувати 10 мільйонів обідів по всій країні у 2021 році в партнерстві з платформою співтовариства Neighborly.

«Шкільні канікули можуть бути важким часом для сімей, особливо коли багато хто з них зазнають серйозних фінансових труднощів через пандемію, і саме тому ми прагнемо зробити все можливе, щоб пожертвувати більше їжі, ніж будь-коли раніше», - сказала Мері Данн, керуюча директорка з корпоративної відповідальності Aldi UK.

В Aldi також повідомила, що магазини мережі по всій Великобританії співпрацюють з місцевими благодійними організаціями, які збирають надлишки продуктів харчування і швидкопсувних продуктів, таких як фрукти, овочі і випічка.

Читайте також: Aldi відкрила «кольоровий» концепт-стор в Сіднеї

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також