23 липня 2021

Ferrero представила звіт про сталий розвиток

Ferrero представила звіт про сталий розвиток
1757

Група Ferrero опублікувала свій 12-й звіт про сталий розвиток, що містить оновлені дані про прогрес в реалізації поставлених цілей до 2030 року. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Незважаючи на труднощі, пов'язані з глобальною пандемією, Ferrero успішно адаптувалася, поставивши на чільне місце здоров'я та безпеку своїх співробітників і споживачів. Особлива увага приділялася захисту робітників і селян в ланцюжках поставок сільськогосподарської продукції, в першу чергу, на менш розвинених ринках.

Серед інших важливих ініціатив компанія широко поширювала інформацію про профілактичні заходи щодо попередження поширення вірусу і надавала доступ до засобів захисту і санітарно-технічного устаткування.

«Ситуація, пов'язана з пандемією Covid-19, сильно вплинула нашу діяльність і галузь в цілому, і ці наслідки як і раніше відчуваються в усьому світі. Група Ferrero успішно адаптувалася, поставивши на перше місце здоров'я і безпеку споживачів і співробітників. Я хотів би подякувати всім співробітникам і партнерам Ferrero, які об'єдналися за останній рік для того, щоб продовжувати працювати для наших клієнтів, підтримуючи спільноти, до яких ми з гордістю належимо», - зазначив Джованні Ферреро, голова правління Групи Ferrero.

Робота над досягненням цілей 2020 року відбувалась за чотирма напрямками стратегії сталого розвитку Ferrero: захист навколишнього середовища, використання сировини зі стійких джерел, сприяння відповідальному споживанню і розширення прав і можливостей людей.

Крім того, компанія визначила нові зобов'язання і цілі для подальшого розвитку на період до 2030 року.

Одна з нових амбітних завдань Групи Ferrero - істотне скорочення вуглецевого сліду до 2030 року.

Читайте також: Ferrero оновлює Хартію пальмової олії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також