26 липня 2021

«Сільпо» знову в топі кращих супермаркетів Європи

«Сільпо» знову в топі кращих супермаркетів Європи
1643

Три магазини «Сільпо» увійшли в топ кращих європейських супермаркетів Europe's Finest 2021. Профільний журнал про роздрібну торгівлю European Supermarket Magazine щороку відзначає найбільш вражаючі та інноваційні дизайнерські концепції магазинів, котрі були відкриті чи оновлені у країнах Європи. У 2019 році «Сільпо» став першим українським ритейлером, магазини котрого попали в шоу-кейс кращих європейських супермаркетів. У 2020-му  також було відзначено одразу три «Сільпо». Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Цього року до топу Europe's Finest 2021  увійшли три дизайнерських магазини мережі:

  • Відкриває топ —  «Сільпо» за мотивами повісті  Екзюпері  «Маленький Принц». У магазині є всі планети, на яких побував знайомий з дитинства герой, під зоряним склепінням магазину злітає вгору величезний літак пілота, а у скляній колбі надійно зберігається троянда. Щовечора на  фасаді цього «Сільпо»  спалахують зіркові сузір’я поруч із фігурами Принца та Лиса.
    Адреса:  с. Щасливе Київської області на Харківському шосе, 1в. Відкрито у березні 2021.
  • «Сільпо» у стилі драйву Америки 50-х. У магазині відтворено атмосферу дайнерів, американських ретрокафе, що посіли надійне місце у світовому кінематографі та є чи не найвпізнаванішими культурними символами. Картата підлога, неонові вивіски, ретротелефон, вінілові меблі та рожевий кадилак короля рок-н-ролу.  Адреса: м. Одеса, Семафорний провулок, 4, ТРЦ Fontan Sky. Відкрито 7 квітня 2021.
  • «Сільпо» Re Cycling — першій в Україні «зелений» супермаркет. Магазин побудовано відповідно до вимог BREEAM — міжнародної системи сертифікації екологічності будівель. Біля входу до «Сільпо» Re Cycling розташована динамічна інсталяція —  величезний велосипед, колеса якого обертаюся. А у самому магазині є велосипеди, що виробляють електроенергію, коли Гості крутять їхні педалі. Адреса: с. Софіївська Борщагівка Київської області, вул. Київська, 1/102. Відкрито у листопаді  2020 року.

Крім концептуального дизайну та екологічних ініціатив, European Supermarket Magazine також відмітили рівень зручності для Гостей — зокрема поєднання класичних кас і самокаси, послуги самовивозу та доставлення, а також фудхоли в середині супермаркетів «Сільпо».

Читайте також: «Сільпо» запустила свій foodtech у Львові

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також