06 серпня 2021

Збитки найбільшого виробника рослинного м’яса зросли удвчі

Збитки найбільшого виробника рослинного м’яса зросли удвчі
1724

Найбільший виробник м'яса з гороху, бобів і сої Beyond Meat розкрив фінансові показники за підсумками роботи у другому фінансовому кварталі: чистий збиток компанії виріс до $ 19,7 млн, у порівнянні зі збитками в $ 10,2 млн роком раніше, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на CNBC.

У компанії пояснили, що зростання збитків пов'язане з інвестиціями в розширення бізнесу - збільшення робочої сили і витрат на маркетинг - і більш високими транспортними витратами.

Крім того, у США - на цей ринок припадає дві третини виручки Beyond, попит на продукти помітно знизився в порівнянні з минулим роком, коли споживачі закуповувалися про запас в умовах локдауна.

Проте за звітний період продажі продуктів харчування Beyond Meat у США виросли на 31,8%, до $ 149,4 млн, перевищивши очікування аналітиків у $ 140,8 млн. За межами США продажі зросли удвічі. Компанія розцінює Європу та Китай як ключові частини свого плану стати глобальним постачальником альтернативної їжі й інвестує в розширення виробничих можливостей в цих регіонах.

Засновник компанії Ітан Браун також зазначив, що нестача кадрів вже затримала принаймні один із запусків компанії у сфері громадського харчування, він був перенесений на початок наступного року. Також Beyond очікує в третьому кварталі виручку в розмірі від $ 120 млн до $ 140 млн, що нижче оцінки аналітиків у $ 153,3 млн, додав Браун.

Читайте також: Засновник Beyond Meat виступив за введення податку на м'ясо

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також