10 серпня 2021

Нові смаки Софіївського пива

Нові смаки Софіївського пива
1544

У серпні пивоварня “Уманьпиво” презентувала нові смаки, які увійшли до лінійки “Софіївського”, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Класичне “Софіївське” - блонд ель, що має делікатний соловий смак, доповнений ледь відчутною хмелевою гіркотою та цитрусовими нотками. У складі пива: відбірний солод, 4 види хмелю німецької та англійської селекції, дріжджі, м'яка пивоварна вода та цедра солодкого апельсину.

Ця лінійка виникла внаслідок поєднання двох найвідоміших символів Умані - дендропарку “Софіївка”, подарованого графом Потоцьким дружині Софії та однієї з найстаріших пивоварень країни “Уманьпиво”. 

Нещодавно лінійку ТМ “Софіївське” було поповнено трьома новими смаками: вишня і мигдаль, лайм та м’ята і чорна смородина. На етикетках нових смаків - Софія у образах, що відображають характер напою. Знайти оновлене “Софіївське” можна на полицях магазинів, або ж на офіційному веб-сайті компанії.

Довідка: Пивоварня «Уманьпиво» — український виробник пива, сидру, квасу та лимонаду. Це одна з найстаріших і найбільших пивоварень України, заснована в 1878 році. Підприємство випускає натуральне чисте пиво згідно з Баварським законом про чистоту пива 1516 року: тільки вода, солод і хміль та не використовує у виробництві жодних замінників солоду.

Читайте також: Пивоварня «Уманьпиво» розпочала експорт до Кіпру

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також