11 серпня 2021

SPAR Albania підтримує кампанію проти насильства щодо дітей

SPAR Albania підтримує кампанію проти насильства щодо дітей
1536

SPAR Albaniaпообіцяла підтримати некомерційну організацію World Vision у сприянні підвищенню обізнаності про насильство над дітьми, відкривши інсталяцію в Корчі на південному сході країни. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

Рітейлер разом із World Vision на початку літа створив інсталяцію-лабіринт, яка надавала інформацію про наслідки насильства щодо дітей. Близько 600 відвідувачів переглянули виставку протягом її п’ятиденної роботи.

SPAR надала усі матеріали для проведення заходу, включаючи допомогу у створенні інсталяції, а також підтримку супутніх комунікаційних та маркетингових кампаній.

World Vision мобілізує та підтримує зв’язок з установами та організаціями з питань, які впливають на життя дітей. Організація працює від імені найбільш вразливих дітей та громад в Албанії та Косово.

В Албанії 70% дітей за останній рік зазнали хоча б одного виду насильства. Близько 80% батьків стверджують, що застосовували фізичне покарання, щоб дисциплінувати своїх дітей.

«Процес усвідомлення - це довга і важка подорож, яку необхідно розвивати в кожному з нас та в майбутніх поколіннях, щоб створити здорове соціальне середовище для дітей», - сказав Генці Небіу, адміністратор SPAR Korça під час запуску лабіринту.

Читайте також: SPAR Австрія представляє асортимент органічного дитячого харчування

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також