25 серпня 2021

Samsung невдало пожартувала над Стівом Джобсом

Samsung невдало пожартувала над Стівом Джобсом
1456

Samsung у черговий раз пожартувала над своїм головним конкурентом - компанією Apple. В описі свого застосування iTest компанія зробила відсилання до Стіва Джобса, чим розгнівала користувачів, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Gizchina.

У додатку для тестування оболонки One UI на iPhone (iTest) компанія залишила недвозначний натяк на одного із засновників Apple Стіва Джобса. В описі говорилося, що всі пристрої корейської компанії унікальні і «жоден власник водолазки не повинен диктувати, як буде виглядати ваш телефон». Джобс практично завжди носив чорну водолазку з джинсами - така форма одягу стала його візитною карткою.

Користувачі мережі негативно поставилися до такого троллінгу: «Висміювати покійну людини через те, що вона є засновником компанії-конкурента, низько». Деякі закликали до бойкоту продукції Samsung. Компанія ситуацію не прокоментувала.

Samsung часто порівнює свою продукцію з гаджетами Apple в рекламі. У 2018 році компанія висміювала низьку швидкість продуктів Apple. У 2020-му після презентації американської корпорації Samsung пожартувала над запізнілим введенням 5G на гаджетах конкурента. Навесні цього року Samsung порівняла свій флагманський смартфон з iPhone 12 Pro Max і агітувала користувачів відмовитися від «яблучних» гаджетів: «Перехід на новий смартфон не має бути даунгрейдом».

Читайте також: Глава Samsung вийде з в’язниці достроково

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також