Канадський виробник виводить на ринок веганські яйця з люпину і гороху

Nabati Foods запускає в Канаді рідкий яєчний продукт на рослинній основі, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на AgroPortal.
Очікується, що він цілком зможе конкурувати з традиційним курячим яйцем за консистенцією, смаком і текстурою.
Nabati Plant Eggz виробляється з використанням люпину і горохового протеїну. Кожна порція містить лише 100 калорій, 6 грамів білка і 2 грами клітковини.
Рослинні яйця також багаті на вітамін A, E, рибофлавін, ніацин, вітамін B12 і пантотенову кислоту.
Продукт продаватиметься в рідкому вигляді у флаконах об'ємом 355 мл.
«Ми раді стати першою канадською компанією, яка випустила рідкий яєчний продукт на рослинній основі, який має таку ж консистенцію, смак і текстуру, як і традиційне куряче яйце», - зазначив генеральний директор Nabati Foods Ахмад Йехья.
Nabati Plant Eggz можна приготувати як традиційні курячі яйця у вигляді омлету, пирога з заварним кремом або яєчні.
На відміну від інших яєць на рослинній основі, представлених на ринку, Nabati Plant Eggz не містить сої та глютену.
Читайте також: В Японії надрукували на 3D-принтері найдорожчу у світі мармурову яловичину
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua
Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua
Раздел: Товари та ринки > Все новости
Коментарі
Ваш коментар буде першим.Додати коментар