08 вересня 2021

IKEA випустила на вулиці пересувні капсули для сну

IKEA випустила на вулиці пересувні капсули для сну
1355

Шведський гігант запустив сміливу акцію, випустивши на вулиці французької столиці велосипедистів, готових розвозити городян в оснащених спальними місцями капсулах. У компанії свій проект називають не рекламним, а скоріше інформаційно-просвітницьким, вказуючи на те, що людям по всьому світу не завадило б приділяти сну більше уваги, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«La Sieste IKEA - ваше тіло доставляє експрес. Десяти хвилин достатньо для того, щоб підзарядитися енергією »- такий напис красується на нових пересувних капсулах, що з'явилися на вулицях Парижа.

Автори дослідження з SleepStandards вказують на те, що, наприклад, в США 98% людей зіткнулися з проблемами зі сном під час пандемії.

Проект «La Sieste IKEA» передбачає можливість безкоштовного відпочинку в капсулі, оснащеної ліжком, матрацом, простирадлами, ковдрами, подушками і шторами для любителів відпочивати в темряві. Прогулянка передбачає півгодинне катання паризькими проспектами.

"Коли захочеться подрімати, не ловіть гав - вирушайте в подорож по Парижу в одній зі спальних капсул ІКЕА La Sieste", - прокоментували в компанії. Для участі в проекті необхідно написати про своє бажання в соціальних мережах, вказавши @IKEAfrance в Instagram або @IKEA_france в Twitter з хештегом #lasiesteIKEA.

Читайте також: IKEA дасть «друге життя» ковдрам і подушкам

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також