17 вересня 2021

ІКЕА випустила першу колекцію меблів для геймерів

ІКЕА випустила першу колекцію меблів для геймерів
1819

IKEA випускає в продаж першу в історії колекцію меблів, розроблену спеціально для геймерів. Проєкт вже більше року реалізується в партнерстві з виробником комп'ютерної техніки Asus. З 1 жовтня нові товари з колекції IKEA's ASUS ROG gaming collection з'являться на ринках США і Великобританії, продажі в Китаї і Японії стартували раніше. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESM Magazine.

До колекції меблів для геймерів увійшли предмети з шести лінійок - Uppspel, Lanespelare, Matchspel, Gruppsel, Utespelare і Huvudspelare - всього понад тридцять артикулів. Це комп'ютерні столи та стільці, багатофункціональні ковдри та подушки, а також низка важливих для геймерів аксесуарів, таких як тримачі для кухлів і подушки для шиї. Asus брала участь в розробці тільки першої лінійки, інші IKEA створювала самостійно.

«Ми вважаємо, що багато ще належить зробити для демократизації ігрового процесу. Ми зробили перший крок на нашому ігровому шляху, запропонувавши споживачам доступні, високотехнологічні ігрові продукти і комплексні рішення для дому, які, як ми сподіваємося, відображають індивідуальність і смак людей», - прокоментувала Єва Райхерт, керівниця глобального напрямку робочих просторів IKEA.

За власними даними IKEA, на сьогоднішній день у світі налічується близько 2,5 млрд геймерів, більшість з яких потребують спеціальних меблів. У компанії повідомили, що на деяких ринках товари вже з'являються в електронних каталогах в обмеженій кількості.

Читайте також: IKEA адаптує один зі своїх магазинів до потреб емігрантів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також