30 вересня 2021

Mastercard почала пропонувати оплату товарів і послуг в розстрочку

Mastercard почала пропонувати оплату товарів і послуг в розстрочку
1552

Платіжна система Mastercard оголосила про запуск у США, Великобританії й Австралії нової програми, у рамках якої споживачі отримають можливість оплачувати товари та послуги в розстрочку і без додаткових комісій («купи зараз - заплати потім», buy now, pay later - BNPL). Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на NewRetail.

У компанії впевнені, що така програма дозволить банкам і іншим кредитним організаціям, фінтех-компаніям і операторам мобільних гаманців пропонувати послуги оплати в розстрочку безпосередньо в торгових точках, що підвищить їхню привабливість серед клієнтів.

Головними партнерами Mastercard у програмі BNPL буде американський підрозділ Barclays, американські банки і фінансові компанії Fifth Third, FIS, Galileo, Huntington, Marqeta, SoFi і Synchrony, а також австралійські Qantas Loyalty і Latitude.

За даними McKinsey, під час пандемії COVID-19 фінансові продукти типу BNPL зазнали двократного зростання на тлі підвищеного попиту споживачів на покупки онлайн укупі зі скороченням доходів.

Читайте також: MasterCard може закрити Maestro

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також