04 жовтня 2021

Пішов з життя колишній власник Adidas Бернар Тапі

Пішов з життя колишній власник Adidas Бернар Тапі
1384

Бернар Тапі, французький підприємець і політичний діяч, помер у віці 78 років. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. З 2017 року Тапі боровся з раком шлунка. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на New Retail.

«Домінік Тапі й її діти з болем повідомляють про смерть Бернара Тапі цієї неділі, 3 жовтня, після боротьби з раком, - цитує телеканал BFM заяву родини. - Він пішов зі світом в оточенні своєї дружини, дітей, онуків і брата ».

Прем'єр-міністр Франції Жан Кастекс зазначив, що для нього образ Тапі асоціюється з образом «борця». За його словами, Тапі завжди віддано ставився до того, що робив. «Для свого клубу, міста, компанії він робив все, був дуже відданий», - зазначив в ефірі телеканалу глава кабміну.

Правий французький журналіст і можливий кандидат в президенти країни Ерік Земмур в Twitter заявив, що Тапі мав дуже сильним характером.

«Яка людина! Крім наших розбіжностей, він мені запам'ятається людиною виняткового темпераменту, що володів приголомшливим почуттям гумору до кінця своїх днів, - написав Земмур. - Спочивай з миром».

Тапі народився в Парижі в 1943 році в сім'ї водопровідника, але зумів зробити кар'єру й увійти до числа найбагатших людей Франції.

На початку 1990-х років Тапі був депутатом Європарламенту, а в 1992 році був призначений міністром у справах міст в уряді П'єра Береговуа. З 1986 по 1994 рік він займав пост президента футбольного клубу «Олімпік Марсель», а з 1990 по 1993 рік володів компанією Adidas.

Читайте також: Екс-керівники Adidas запускають екобренд одягу

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також