27 жовтня 2021

Telegram запустив рекламну платформу

Telegram запустив рекламну платформу
1138

Месенджер Telegram запустив у тестовому режимі рекламну платформу. Згідно з правилами платформи, рекламне оголошення показуватиметься в Telegram-каналах, групах та іграх з більш ніж 1 тис. передплатників. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Месенджер висунув суворі вимоги до реклами. Просувати можна лише товари всередині Telegram — загальнодоступні канали або боти, які не повинні бути призначені виключно для показу реклами. Зовнішні та скорочені посилання заборонені, навіть якщо вони ведуть на співтовариство чи бот.

Рекламні повідомлення обмежені 160 символами. У тексті не можна використовувати ненормативну та вульгарну лексику, включаючи «замасковану» зірочками, капслок, розряджений текст, символи Юнікод, велику кількість емодзі, розриви рядків, марковані списки, а також «надмірні або розпливчасті описи, повторення слів та фраз».

Закупівля реклами здійснюється за моделлю CPM (Cost per mille, ціна за тисячу показів). Рекламодавці можуть вибрати мову каналу, де з'явиться оголошення, а також вибрати або виключити тематику або конкретні канали. Доступно кілька десятків тем, наприклад, книги, криптовалюти, мотивація та саморозвиток, маркетинг та PR.

Однак так просто реклами в Telegram не запустити. «Для забезпечення та підтримки високої якості рекламного контенту для запуску реклами на рекламній платформі Telegram потрібен мінімальний авансовий платіж у розмірі €2 млн», - йдеться у правилах сервісу.

З цієї суми €1 млн утримується як депозит, а суму, що залишилася, можна витратити на просування. Якщо контракт був розірваний, і компанія витратила на рекламу менше ніж €10 млн протягом останніх 12 місяців, Telegram утримує депозит. За витрати понад €10 млн депозит повертається.

Читайте також: Telegram дозволить продавати товари в каналах і чатах

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також