27 жовтня 2021

Co-op зробила ребрендинг 6 магазинів на честь конференції зі зміни клімату

Co-op зробила ребрендинг 6 магазинів на честь конференції зі зміни клімату
1420

Торгівельна мережа Co-op перетворила шість своїх магазинів на «Co-op26», щоб відзначити майбутню конференцію щодо зміни клімату. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Gazette.

Кампанія спрямована на те, щоб люди ставили запитання про те, як вони можуть зменшити викиди вуглекислого газу на рівні громади.

Ребрендовані магазини були прикрашені розширеними зовнішніми вивісками та вінілом, щоб відобразити тимчасову назву.

Co-op також представить новий брендинг у своїх каналах соціальних мереж на час конференції.

Рітейлер приєднався до нової кампанії зі скорочення викидів вуглецю під назвою «Враховуйте нас», яка має на меті заохотити мільярд людей зробити практичні кроки у власному житті, щоб зменшити забруднення вуглецю.

Вони включають більше рослинної їжі, зміну постачальників енергії, скорочення харчових відходів, ремонт і повторне використання приладів, а також обмін досвідом з друзями та колегами для підвищення обізнаності щодо кліматичних заходів.

«Дії щодо клімату мають бути дійсно доступними та всеохоплюючими, щоб змінити таку нагальну потребу, – сказав виконавчий директор Co-op Стів Марреллс. - У той час як світ очікує на конференцію COP26, ми висвітлюємо те, як Co-op, наші клієнти, члени та колеги можуть зіграти свою роль у боротьбі зі зміною клімату на рівні громади. Запуском кампанії Co-op26 ми хочемо привернути увагу громад по всій Великобританії, щоб змусити їх думати, ставити запитання та діяти, а також навчити їх використовувати свій голос і впливати на політиків».

Читайте також: Британська Со-ор уклала партнерство з Amazon

 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також