01 грудня 2021

Набори LEGO визнали однією з найкращих інвестицій

Набори LEGO визнали однією з найкращих інвестицій
1388

Набір конструкторів датського бренду LEGO, що виходять з часом з продажу, є більш прибутковими порівняно з акціями, облігаціями, золотом та іншими видами інвестицій. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на журнал Research in International Business and Finance.

Аналітики вивчили динаміку цін на останні двадцять вісім років і встановили, що середній рівень прибутковості при придбанні ігрових наборів LEGO становив 11% або 8% у реальному вираженні.

«Такі культові іграшки, кількість яких з часом скорочується, а колекційна вартість зростає, здається, приносять високий дохід на вторинному ринку. Ми виявили, що інвестиції в LEGO перевершують великі акції, облігації, золото й альтернативні інвестиції», - прокоментували автори дослідження.

Зазначається також, що дохідність LEGO не схильна до впливу факторів ризику ринку, вартості, імпульсу та волатильності. Колекційні товари, на думку аналітиків, є привабливими альтернативними інвестиціями з добрим потенціалом диверсифікації.

Найбільшу прибутковість показують ігрові набори LEGO на тему кіно та архітектури, а також конструктори, випущені в обмеженій кількості.

Читайте також: Lego оголосила попереднє замовлення на рідкісні та унікальні набори конструкторів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також