14 грудня 2021

Річниця щастя-шопу OFFTOP: 40 бутиків у 17 містах та власні фотостудії

Річниця щастя-шопу OFFTOP: 40 бутиків у 17 містах та власні фотостудії
1983

За рік роботи мережа бутиків OFFTOP від «Сільпо» зросла до 40 магазинів у 17 українських містах, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії. OFFTOP – це формат «емоційних магазинів», у яких продаються різноманітні аксесуари для вечірок і хюґе-ранків, для подорожей і дому, для спорту і хобі – від набору для пінг-понгу до набору для бір-понгу. Подарунки, посуд, гаджети, канцелярія, іграшки і просто надихаючі речі, щоб підняти настрій.

Сьогодні мережа OFFTOP налічує 5 окремих бутиків у Києві та Одесі, а також 35 бутикових зон у супермаркетах «Сільпо» (формат shop-in-shop) у 17 українських містах. Частина бутиків відкриваються у колаборації із кав'ярнею Feeltrd. Всередині є кімнати з фотостудією OFFTOP Foto - ідеальним місце для селфі, де також можна скористатися послугами професійного фотографа й навіть візажиста.

«Коли у грудні 2020 року ми запускали OFFTOP, то надихалися досвідом інших країн, а також консультувалися зі світовими експертами. В Україні ніша емоційних товарів була фактично вільною, тому нам вдалося успішно її зайняти. Весь рік ми експериментували з інтер’єром та асортиментом товарів, адаптуючись під запити та потреби гостей.  Нам вдалося створити унікальну атмосферу, яка дозволяє дарувати радість та щасливі враження гостям», - розповідає керівниця проєкту Ната Бачіашвілі.

У бутиках OFFTOP на гостей чекають понад 2000 найменувань товарів-дивовижок: подарунки, декор, канцтовари, дитячі іграшки, все для вечірок, товари для творчості й спорту. Серед нового товару ми запропонували нашим гостям декоративну косметику власного виробництва торгової марки Wow Glow.

У 2021 році OFFTOP розробив власне пакування товару. Таким чином, OFFTOP поступово планує переходити на продаж товарів у власній упаковці.

Загалом, мисливці за трендовими скарбами - продавці в OFFTOP добре розуміються на тому, як порадувати кого завгодно – від незнайомця до дитини – та знають, що тобі потрібно, навіть якщо ти сам про це ще не здогадувався.

Читайте також: Гра зі світлом і тінню в новому київському «Сільпо»

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також