14 грудня 2021

Магазини Don Don Donki завойовують Азію

Магазини Don Don Donki завойовують Азію
1703

Малайзійська холдингова компанія Pan Pacific Retail Management оголосила про відкриття другого та найбільшого в країні магазину японських товарів Jonetz by Don Don Donki. Магазин площею близько 3900 квадратних метрів розташований на площах торгово-розважального центру Tropicana Gardens Mall. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

У Don Don Donki покупцям обіцяють «японську подорож для гурманів» на фудкорті, розрахованому на 170 місць. Гастрономічний простір обладнаний корнерами, в яких готують страви, придбані в магазині, зокрема делікатеси з Осаки та Хоккайдо. У спеціальній секції Furu Furu також доступний широкий вибір свіжих сезонних фруктів з Японії. А в косметичному куточку Cosme Donki представлений великий вибір японської косметики.

Найбільша мережа дисконтних магазинів Японії Don Quijote, що пропонує широкий вибір місцевих товарів – від свіжих продуктів до іграшок та аксесуарів – працює на інших ринках Паназіатсько-Тихоокеанському регіоні, у тому числі в Сінгапурі та Гонконгу під брендом Don Donki.

Перший магазин у Малайзії було відкрито на початку 2021 року. До 2024 року місцевий партнер японського рітейлера розраховує запустити в країні ще одинадцять великоформатних торгових точок.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також