14 січня 2022

Uniqlo попередила про підвищення цін

Uniqlo попередила про підвищення цін
1805

Японський фешн-рітейлер Uniqlo оголосив про підвищення цін на свою продукцію на тлі подорожчання сировини та логістичних послуг. Крім того, на цінову політику компанії чинить тиск зниження курсу національної валюти, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

«Настав час переглянути та підвищити ціни на деякі товари, оскільки ми стикаємося з вищими витратами на матеріали, логістику та з ослабленням ієни», - прокоментував фінансовий директор компанії Fast Retailing Такеші Окадзакі.

Глава Uniqlo пообіцяв, що зростання цін буде «украй обмеженим», не назвавши конкретних цифр.

Операційний прибуток Fast Retailing за підсумками минулого фінансового кварталу склав близько 1 млрд доларів. В останній рік компанія зіштовхнулася зі зниженням купівельного трафіку та падінням продажів на внутрішньому ринку. За підсумками року компанія прогнозує прибуток у розмірі 2,3 млрд. доларів, пише Forbes.

За останні кілька місяців багато великих компаній оголосили про подальше підвищення цін через подорожчання сировини та логістики. Багато країн зіштовхнулися у 2021 році з рекордним рівнем інфляції. В кінці 2021 повідомлялося, що переглянути ціни на свою продукцію планує IKEA.

Читайте також: Uniqlo завершила фінансовий рік, майже удвічі перевищивши прогноз аналітиків

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також