25 жовтня 2021

Uniqlo завершила фінансовий рік, майже удвічі перевищивши прогноз аналітиків

Uniqlo завершила фінансовий рік, майже удвічі перевищивши прогноз аналітиків
1468

Японська група компаній Fast Retailing, що володіє брендом Uniqlo, відзвітувала про результати фінансового 2021 року, який завершився 31 серпня. Результати виявилися вищими за прогнози, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Товарообіг групи склав 2100 млрд ієн (18,4 млрд доларів) із ростом на 6,2% у річному численні. Прибуток при цьому виріс у порівнянні з 2020 роком на 66,7% до 249 млрд ієн (2,2 млрд доларів), що перевищило прогнози аналітиків майже на 900 млн доларів.

Особливо успішними виявилися продажі в Китаї, Гонконгу та Тайвані - у даних регіонах зафіксовано зростання на 17%. Рушійною силою Fast Retailing залишається флагман групи Uniqlo за рахунок зростання попиту на комфортний одяг недорогого сегмента. Виручка на локальному японському ринку виросла на 4,4%, а на інтернаціональному - на 10,2%. Таким чином, частка в загальному обсязі виручки Групи склала приблизно половину.

Продажі в електронній комерції зросли на 20% і забезпечили 20% від обсягу продажів. За словами фінансового директора Такеші Одзакакі, у новому фінансовому році, який почався у вересні, група очікує зростання обороту ще на 100 млн ієн.

Читайте також: 12-поверховий магазин Uniqlo відкрився після реконструкції

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також