17 січня 2022

Nike розпочала масове звільнення невакцинованих співробітників

Nike розпочала масове звільнення невакцинованих співробітників
1075

Компанія Nike повідомила про майбутню хвилю скорочень офісних працівників з числа невакцинованих. Про це пише портал Business Insider з посиланням на співробітників, які отримали електронний лист із головного офісу Nike. У листі наголошується, що співробітників, які не пройшли вакцинацію, буде звільнено вже з 15 січня 2022 року, повідомляє TradeMaster.UA.

"Ви не пройшли процес перевірки, і наші дані показують, що у вас немає підтвердженого медвідведення. Таким чином, ви не відповідаєте вимогам політики компанії і будете скорочені 15 січня 2022 року", - наголошується у зверненні Nike до співробітників.

Портал Oregon Life вказує, що низка співробітників Nike не пройшли вакцинацію з релігійних міркувань, інші є супротивниками корпоративних мандатів. Спортивний гігант зажадав загальної вакцинації співробітників у жовтні 2021 року в рамках підготовки до повернення з віддаленого режиму до офісів. Минулого місяця відкриття корпоративних офісів Nike вкотре було відкладено.

Nike належить до приватних компаній, які самостійно приймають рішення про запровадження обов'язкових щеплень для працівників. Багато компаній зі штатом від 100 осіб у США зобов'яжуть провести вакцинацію співробітників у випадку, якщо мандат адміністрації Байдена "вакцина або тест" набуде чинності. Наразі документ перебуває на розгляді у Верховному суді. Яка кількість співробітників може бути звільнена в офісі Nike, поки не повідомляється.

Читайте також: Екс-працівниця Nike розповіла, як обміняти старі кросівки на нові

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також