17 січня 2022

Uniqlo підвищить зарплатни до $8,8 млн, щоб конкурувати з Google, Apple та Amazon

Uniqlo підвищить зарплатни до $8,8 млн, щоб конкурувати з Google, Apple та Amazon
1168

Японська компанія Fast Retailing, що розвиває виробництво модного одягу під брендом Uniqlo, вважає своїми основними конкурентами у майбутньому корпорації Google, Apple, Facebook та Amazon. В останні роки японський фешн-рітейлер прагнув скоротити відставання від лідера ринку Inditex Group, будучи одним з найбільших гравців у масовому сегменті на глобальному рівні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls.

За словами гендиректора Fast Retailing Тадасі Янаї, у 2022 році у компанії будуть підвищені оклади. Менеджери середньої ланки отримуватимуть до 8,8 млн доларів на рік, що вище за середні показники на місцевому ринку. Таким чином рітейлер планує залучати висококласних фахівців, конкуруючи з основними технологічними гігантами.

"У майбутньому, нашими конкурентами будуть GAFA ("Велика четвірка", Google, Apple, Facebook і Amazon - найбільші американські транснаціональні компанії, що домінують на ринку), а не Zara", - прокоментував Янаі в інтерв'ю Nikkei Asia, зазначивши, що компанія прагне залучати не консультантів чи працівників великих корпорацій, а співробітників, які здатні "створювати нові цінності та дивитися на бізнес із чистого листа".

За словами Янаї, компанія зацікавлена в тому, щоб залучити "геніїв, здатних на більше", ніж він сам. Таких передбачається залучити близько 100-200 спеціалістів. Станом на 31 серпня 2021 року у Fast Retailing налічувалося близько 56 тисяч працівників, у тому числі близько 1600 осіб у штаб-квартирі, переважно це співробітники середньої ланки.

За даними дослідження, проведеного компанією Deloitte Tohmatsu Group у 2020 фінансовому році, середня річна зарплата генеральних директорів у Японії становить 120 мільйонів ієн (більше 1 млн доларів), порівняно з 1,58 мільярда єн у США та 330 мільйонів ієн у Великій Британії. Компанія Fast Retailing готова запропонувати потенційним топ-менеджерам суму на рівні західних спеціалістів.

Читайте також: Uniqlo попередила про підвищення цін

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також