19 січня 2022

Valentino випустила кросівки з перероблених матеріалів

Valentino випустила кросівки з перероблених матеріалів
1568

Італійський модний дім Valentino оголосив про старт проекту Open for a Change, спрямованого на досягнення цілей сталого розвитку. У рамках проекту було випущено нову лінію кросівок, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на ESMMagazine.

Два силуети спортивного взуття, раніше вже відомих за колекціями Valentino — Open і Rockstud Untitled — були переосмислені з урахуванням використання перероблених та біологічно чистих матеріалів. Зокрема, у виробництві застосовувався матеріал на основі кукурудзяних волокон, а також перероблені поліестер та нейлон. Для упаковки та взуттєвих коробок було обрано перероблену бавовну та папір, отриманий з екологічно контрольованих джерел.

Valentino гарантує європейський ланцюжок поставок, що повністю відстежується, і високі стандарти ремесла в цьому проекті. Крім того, у своєму додатку бренд запустив функцію доповненої реальності, яка дозволяє у віртуальному ігровому форматі отримати більше інформації про нові кросівки та їх походження.

«Я думаю, важливо, щоб ми продовжували в тому ж дусі і ставили перед собою цілі, які стають все більш амбітними щодо усвідомлених інновацій», — повідомив головний виконавчий директор компанії Якопо Вентуріні. Він підтвердив свій намір «зберегти та 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також