26 січня 2022

Primark скоротить 400 менеджерів магазинів

Primark скоротить 400 менеджерів магазинів
1209

Британський рітейлер Primark скоротить 400 робочих місць у рамках стратегії зі спрощення структури управління роздрібною торгівлею, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на The Guardian.

Під скорочення, пов'язане зі зростанням цінового тиску, потраплять менеджери магазинів мережі. Компанія керує 191 магазином у Великій Британії та більш ніж 400 по всьому світу. Вона почне поетапно ліквідувати деякі посади, включаючи супервайзерів, та створювати в рамках реорганізації нові керівні ролі початкового рівня.

Джон Бейсон, фінансовий директор материнської групи Primark, Associated British Foods, зазначив, що незважаючи на зростання витрат на доставку, електроенергію та товари, рітейлер не планує піднімати ціни на одяг, у той час як його конкуренти, включаючи Next та Marks & Spencer, попередили про підвищення цін.

У компанії розповіли, що, хоча продажі Primark в британських магазинах за останні 16 тижнів були на 36% вищими за показники минулого року, незважаючи на вплив поширення «омікрону», вони залишалися на 10% нижчими за допандемічний рівень.

Тим часом компанія заявила про відкриття інтернет-магазину Primark у Великій Британії, який розпочне роботу наприкінці року.

Раніше рітейлер не був представлений онлайн, а з березня минулого року запустив цифровий сервіс перевірки наявності товарів у магазинах.

Читайте також: Primark не вірить в онлайн та робить ставку на роздрібні магазини

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також