05 серпня 2022

Heineken продасть російський бізнес до кінця 2022 року

Heineken продасть російський бізнес до кінця 2022 року
1423

Компанія Heineken розраховує досягти домовленостей із новим власником її бізнесу на росії до кінця поточного року. Наразі невідомо, хто стане новим власником бізнесу, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail.

28 березня 2022 року Heineken оголосила про вихід з рф. На той момент аналітики компанії прогнозували, що збитки від знецінення та інші негрошові витрати становитимуть приблизно 400 млн євро. Вартість поточних активів на росії Heineken на кінець першого півріччя оцінила у 166 млн євро, заводи, обладнання та іншу нерухомість - у 287 млн євро. Причиною виходу компанія назвала підвищені ризики, пов'язані з ланцюжками постачання, кібербезпекою, цінами на сировинні товари та макроекономічним спадом. Також Heineken обіцяла зберегти зарплату 1800 співробітникам до кінця 2022 року.

Виробник посідає третє місце за часткою ринку пивоваріння на росії після Carlsberg та AB InBev Efes. У Heineken сім заводів, бренди - Heineken, Amstel Premium Pilsener, Zlaty Bazant, Guinness, "Жигулевськое", "Охота", "Три медведя", "Степан Разин", "Бочкарев" та ін.

Читайте також: Пивовар Anheuser-Busch InBev продасть свою частку на росії

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також