11 серпня 2022

АТБ тимчасово припиняє діяльність магазинів у Донецькій області

АТБ тимчасово припиняє діяльність магазинів у Донецькій області
1145

У зв’язку із стрімким загостренням військової ситуації у Донецькій області, «АТБ-маркет» тимчасово призупиняє діяльність магазинів однойменної торгівельної мережі «АТБ» у регіоні. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Таке рішення обумовлене високими ризиками небезпеки життю та здоров’ю відвідувачів і співробітників магазинів, суттєвими труднощами з безперебійним постачанням продуктів харчування та товарів першої необхідності, а також введенням у області особливого режиму руху транспорту на час дії воєнного стану.

На початок повномасштабної військової агресії в Донецькій області працювало 57 магазинів торгівельної мережі «АТБ». За час воєнних дій компанія була вимушена закрити 53 магазинів, із них 28 були пошкоджені під час ракетних та артилерійських обстрілів.

За період окупації регіону, агресором було захоплено та привласнено 24 магазинів «АТБ». На їхній базі відкриті російські аналоги мереж «Мера», «Ситий маркет», «ТМ Маркет» тощо.

Останнім часом, у Донецькій області працювало чотири магазина торгівельної мережі «АТБ»: у Покровську, Селидовому, Добропіллі та Новогродівці.

Попри всі складнощі ведення бізнесу у воєнний час, корпорація «АТБ» стрімко відновлює діяльність на звільнених від окупантів територіях України та продовжує свій розвиток у мирних регіонах країни. З травня місяця відновлено роботу понад 150 магазинів у Київської, Чернігівської, Сумської та Харківської області.

Загалом на даний час понад 1 140 магазинів компанії працюють по всій Україні

Читайте також: Джавеліна, Байрактар та Привид Києва у додатку "Брайти" у всіх магазинах АТБ

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також