17 серпня 2022

Як українському сиру потрапити на World Cheese Awards 2022?

Як українському сиру потрапити на World Cheese Awards 2022?
1104

2022-й мав стати ключовим у новому етапі розвитку сирної сфери України, адже цього року до нас планував приїхати престижний міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards, повідомляє TradeMaster.UA. Це подія, яка зібрала б в Києві більше 10 000 сирних поціновувачів та професіоналів з різних куточків світу, у яких є одна спільна пристрасть — сир.

Приймаючою стороною, партнером та співорганізатором WCA в Україні є Ardis Group — компанія-імпортер та виробник сиру, й спільнота поціновувачів сиру ProCheese, створена Ardis Group.

Через російське вторгнення подія відтермінована до закінчення бойових дій, а довгоочікуваний захід цього року відбудеться на території країни-засновниці конкурсу — Великобританії, в місті Уельс.

Але є й гарні новини. Попри складну ситуацію, Ardis Group та ProCheese вдалося домовитися з організаторами WCA щодо безкоштовної участі 50-ти українських сироварів в конкурсі.

Цього року ми будемо офіційними представниками України на World Cheese Awards та допоможемо українським сирам потрапити до Уельсу на безоплатній основі завдяки підтримці Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».

Беремо на себе:

- розробку системи відбору учасників на конкурс;

- оформлення участі в конкурсі українського сиру в системі онлайн реєстрації за спеціальною процедурою без оплати;

- організацію доставки сиру до консолідованого центру у Великобританії за підтримки партнерів з розвитку;

- експертний супровід в процедурі підготовки експортних документів згідно запитів сторони-організатора.

Також в рамках проведення WCA планується ряд заходів для популяризації українських сирів серед міжнародної сирної спільноти, що стане поштовхом для майбутнього експорту молочної продукції.

Звертаємо вашу увагу, що долучитися до участі в World Cheese Awards 2022 мають змогу як крафтові сировари, так і великі виробники сиру. Найважливіше — підтверджена якість продукту та особлива рецептура, яка посилить конкурентоспроможність та підвищить шанси на отримання нагороди.

Реєстрація відкрита до 15 вересня, кількість сироварів, які безкоштовно можуть взяти участь в конкурсі обмежена. Для того, щоб зареєструватися та заявити про Україну на міжнародній сирній арені — переходьте за посиланням: https://procheese.ua/world-cheese-awards/

Діяльність проводиться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія). Відповідальність за зміст цієї публікації несе виключно автор(и). Точка зору автора(ів) не обов'язково відображає точку зору SECO, FiBL, SAFOSO AG, www.qftp.org.

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також