06 вересня 2022

Gap активізує присутність у Європі

Gap активізує присутність у Європі
1133

Американський виробник одягу Gap оголосив про запуск двох важливих проєктів у галузі електронної комерції на території Європи, яким передували угоди про співпрацю з ритейлерами у Великій Британії та Франції. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на PROfashion.

Зокрема бренд прийняв рішення про перенесення британського онлайн-бізнесу на майданчик Next Total Platform, а також відкрив окремий веб-сайт у Франції. Раніше Gap оголосила про угоди щодо контрольованого ведення бізнесу з великими офлайн-ритейлерами Next Plc у Великій Британії та Hermione People and Brands у Франції.

Завдяки вжитим діям клієнти у Великій Британії поряд з доступом до повного асортименту Gap отримають високий рівень обслуговування, у тому числі сервіс click-and-collect (покупка онлайн з подальшим відвідуванням магазину для отримання замовлення), безкоштовне повернення до 450 магазинів Next на території Великої Британії, доставку додому наступного дня за 4,50 фунтів стерлінгів або безкоштовну доставку до магазинів Next або Gap наступного дня.

У березні цього року відкрився магазин Gap у найбільшому універмазі Next, розташованому на Оксфорд-стріт у Лондоні. До кінця 2022 року по всій Великій Британії мають відкритися ще п'ять торгових точок під брендом Gap у форматі shop-in-shop.

У Франції за допомогою ресурсів компанії-ритейлера Hermione People and Brands і власного сайту Gap надає клієнтам багатоканальну пропозицію. Загалом у країні функціонує понад 20 магазинів бренду.

25 серпня 2022 року компанія Gap Inc., до портфелю якої входять Old Navy, Gap, Banana Republic і Athleta, повідомила про зміну свого фінансового прогнозу на рік після того, як у другому фінансовому кварталі, що закінчився 30 липня, було зафіксовано чисті збитки.

Також у компанії продовжується процес пошуку нового генерального директора. Колишній генеральний директор Gap Соня Сінгал раптово залишила свою посаду в липні.

Читайте також: Yeezy Gap відкрив свій перший роздрібний магазин

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також