20 вересня 2022

24 роки нам, 24 мільйони вам: АЛЛО дарує 24 мільйони знижками та АЛЛО Грошима з нагоди свого дня народження

24 роки нам, 24 мільйони вам: АЛЛО дарує 24 мільйони знижками та АЛЛО Грошима з нагоди свого дня народження
1339

Компанія АЛЛО з 16 до 27 вересня відзначає 24 роки з дня заснування та роботи на ринку України. З нагоди святкування Дня народження національний маркетплейс АЛЛО дарує клієнтам 24 млн АЛЛО Грошей та знижки на загальну суму 24 млн гривень. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

24 мільйони АЛЛО Грошей для 100 тисяч клієнтів

Щоб подякувати клієнтам, що залишаються з компанією у часи, сповнені викликів та труднощів, АЛЛО нарахувала 100 тисячам клієнтів 24 мільйони АЛЛО Грошей.  16 вересня 2022 року компанія рандомно обрала 100 тисяч клієнтів, які робили покупки впродовж 2020-2022 років, та нарахувала їм по 240 АЛЛО Грошей для майбутніх покупок. Про нарахування АЛЛО Грошей клієнти можуть дізнатися в особистому кабінеті, в отриманих SMS, повідомленнях в Viber або за телефоном гарячої лінії 0-800-300-100. Нараховані АЛЛО Гроші потрібно використати впродовж 24 календарних днів.

АЛЛО Гроші є унікальною програмою лояльності компанії АЛЛО. Програма дозволяє накопичувати кешбек від покупки, а також отримувати приємні подарунки, наприклад, за реєстрацію у мобільному застосунку маркетплейса. АЛЛО Грошима можна сплатити 100% вартості товару (за вирахуванням 1 грн): кожна 1 одиниця АЛЛО Грошей дорівнює 1 гривні.

Знижки на 24 мільйони гривень до 27 вересня

З нагоди свята впродовж 12 днів АЛЛО пропонує знижки  до 30% на акційні товари на загальну суму 24 мільйони гривень. Товари доступні в магазинах АЛЛО та на сторінці маркетплейсу allo.ua/ua/promo/hb24. Серед безлічі акційних товарів можна знайти побутову та вбудовану техніку, сантехніку, побутову хімію, велосипеди, товари для дому, одяг, техніку з персонального догляду, товари для дітей, електротранспорт, меблі, електроінструменти, гаджети, планшети та багато іншого. Пропозиція діє до 27 вересня, а кількість товару обмежена наявністю на складі. Про детальні умови, перелік магазинів, можна дізнатися на сайті allo.ua або за телефоном гарячої лінії 0-800-300-100.

За 24 роки роботи група компаній АЛЛО пройшла шлях від ритейлера електроніки до маркетплейса національного масштабу з товарами від одягу, спортивних товарів, велосипедів до мотоблоків та меблів, парфумів, прикрас, та наразі є офіційним представником світових брендів електроніки на українському ринку, як Хiaomi, Apple, Samsung та інших. Група компаній “АЛЛО” має офіси та розвивається у Казахстані, Румунії та Болгарії. ГК складається з мережі магазинів АЛЛО, монобрендових шоурумів MіStore та оперує брендовими магазинами телекомоператорів - на сьогодні працюють 272 торгові точки у понад 100 містах України. Також компанія оперує національнальним маркетплейса allo.ua та мобільним застосунком АЛЛО. Компанія регулярно підтримує благодійні фонди та переказує значні кошти на допомогу. 

Читайте також: АЛЛО розфарбує життя: 5 млн гривень – на психологічну допомогу українським дітям 

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також