20 вересня 2022

На росії припинилося виробництво Pepsi та 7Up

На росії припинилося виробництво Pepsi та 7Up
1210

Компанія PepsiCo, другий за величиною виробник газованих безалкогольних напоїв на світовому ринку, оголосила про повне припинення виробництва Pepsi, 7UP, Mirinda та Mountain Dew. З моменту заяви PepsiCo про зупинення роботи на рф до повного зупинення виробництва напоїв минуло майже півроку, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Reuters.

Заява компанії про припинення виробництва Pepsi, 7UP та інших напоїв була незабаром після того, як кореспонденти Reuters побували в російських торгових мережах і виявили у продажу нові партії газованих напоїв, виготовлених на російських заводах у липні та серпні 2022 року.

Зазначається, що остання дата випуску напоїв, що перебувають у продажу, - 17 серпня. У новій заяві щодо операцій на російському ринку PepsiCo заявила про припинення виробництва концентратів для PepsiCola, Mirinda, 7Up та Mountain Dew на росії.

«Зрештою всі концентрати на росії були вичерпані, і виробництво припинено», - прокоментував представник харчового гіганта, відповідаючи на питання про стан справ на російському ринку. Ця заява стала першим офіційним коментарем з боку компанії після того, як у березні було оголошено про згортання виробництва, продажу та маркетингової активності у фашистській країні.

Читайте також: PepsiCo заборонила ввозити продукцію до рф через Казахстан

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також