26 вересня 2022

Inditex готується до зими

Inditex готується до зими
1179

Компанія Inditex (розвиває мережі Zara та Bershka) вкладається в акції, щоб пережити можливу сувору зиму, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

Іспанська компанія Inditex розширює виробництво та створює додаткові запаси товарів напередодні складної зими. Компанія побоюється можливих проблем у ланцюжках постачання, ще більш високих цін на сировину та виробництво, а також зниження купівельних інтересів.

Наразі власник Zara оцінив запаси товарів у 3,67 мільярда євро, що на 43% більше, ніж торік. При цьому перше півріччя 2022 року для компанії завершилося успішно. За шість місяців фінансового року (закінчився в липні) продажі зросли на 24,5% до 14,8 млрд євро. Чистий прибуток навіть виріс на 41% і склав 1,8 млрд євро.  Однак з 1 серпня по 11 вересня зростання продажів сповільнилося до 11% у постійній валюті, хоча в останні тижні продажі знову зросли.

Також ще на початку року Inditex підвищила ціни на товари, щоб упоратися з інфляцією: на той час люди по всьому світу купували більше одягу для свят, заходів та повернення до офісу після завершення пандемії коронавірусної інфекції.

Читайте також: Zara розкритикували за рекламу з моделлю Наталією Водяновою

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також