04 жовтня 2022

Maserati відкрила свій перший в історії роздрібний магазин

Maserati відкрила свій перший в історії роздрібний магазин
1204

Італійський виробник автомобілів класу люкс Maserati відкриває свій перший в історії роздрібний магазин. Моностор розташований у районі Маджента в Мілані, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Malls. Дизайн салону в стилі арт-галереї був розроблений за підтримки нью-йоркської компанії Eight Inc.

З відкриттям ритейл-простору Maserati запрошує своїх клієнтів приєднатися до творчого процесу створення спортивних автомобілів. Для комфорту гостей у магазині відкрито спеціальний простір з еспресо-баром, вином і соками холодного віджиму. У магазині клієнтам пропонуються різні можливості для персоналізації – починаючи від вибору кермових коліс та закінчуючи цифровим конфігуратором.

«Починаючи з ранніх етапів розробки нового автомобіля та закінчуючи повним роздрібним продажем розкішних автомобілів, усі Maserati створюються з урахуванням побажань клієнта», - прокоментував гендиректор компанії Девід Грассо. За його словами, концепція магазину втілює «цінності пристрасті, інновації та краси через призму італійської розкоші».

У планах автовиробника стоїть відкриття магазинів у новій концепції в найбільших світових мегаполісах – Мадриді, Лондоні, Гонконгу, Шанхаї, Мельбурні, Лос-Анджелесі та ін.

Читайте також: Компанія Ford затримує постачання нових автомобілів через брак шильдиків із логотипом

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також