07 жовтня 2022

Samsung очікує падіння операційного прибутку на 32% у третьому кварталі

Samsung очікує падіння операційного прибутку на 32% у третьому кварталі
1476

Південнокорейський виробник техніки Samsung Electronics прогнозує скорочення операційного прибутку на 32% у третьому кварталі 2022 року. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на сайт компанії.

Згідно з попередніми розрахунками, Samsung очікує, що операційний прибуток за підсумками кварталу, що завершився 30 вересня, склав приблизно 10,8 трлн південнокорейських вон ($7,7 млрд) порівняно з 15,8 трлн вон за аналогічний період минулого року.

За розрахунками компанії, виручка збільшилася на 2,7%, до 76 трлн вон ($54,2 млрд). Фінансова звітність Samsung за третій квартал буде опублікована 27 жовтня.

Опитані FactSet аналітики в середньому очікують операційний прибуток Samsung у розмірі 11,9 трлн, виручку - 78,2 трлн.

Цього року Samsung фіксувала рекордні показники на тлі сильного попиту на електроніку та чіпи пам'яті. Однак останнім часом попит на них падає на тлі високої інфляції та посилення ризиків глобальної рецесії.

Серед інших причин зниження операційних показників Samsung аналітики називають різкий підйом долара США до вона. Нещодавно курс південнокорейської валюти поновив 13-річний мінімум. Це призводить до зростання витрат підприємства на закупівлю сировини та компонентів там.

Читайте також: Samsung знову кепкує з Apple

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також