24 листопада 2022

Британський ритейлер Waitrose встановить теплові насоси в магазинах

Британський ритейлер Waitrose встановить теплові насоси в магазинах
1236

Торгова мережа Waitrose встановить у всіх своїх магазинах теплові насоси, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Gazette. Таким чином компанія планує боротися зі зростаючими рахунками на електроенергію та газове опалення.

Мережа Waitrose обігріватиме торгові точки тепловими насосами. Компанія ухвалила таке рішення на тлі зростаючих рахунків на електроенергію та газове опалення. Справа в тому, що електричні теплові насоси вимагають менше фінансових витрат, аніж традиційні методи опалення приміщень. Таким чином, газові котли, встановлені у всіх 332 магазинах компанії, будуть замінені на теплові насоси, які працюють за рахунок тепла з вуличного повітря.

Компанія планує переобладнати всі магазини до 2035 року. В даний час встановлено п'ять насосів, наступного року вони з'являться ще в 10 точках.

"Жоден бізнес не застрахований від зростання цін на електроенергію", - зазначив Джон Льюїс, менеджер з партнерських операцій в галузі енергетики та інновацій у Waitrose.

Також Waitrose планує модернізувати холодильники у кожному магазині мережі, що дозволить підвищити їхню ефективність на 40%. Крім того, освітлення у всіх торгових точках буде переключено на світлодіоди, що дозволить компанії скоротити споживання електроенергії до 10%.

Читайте також: Waitrose побудує будинки для здачі в оренду, щоб компенсувати скорочення роздрібних продажів

 

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також