02 лютого 2023

За 2022 рік компанія ОККО спрямувала понад 207 мільйонів гривень на оборону і відбудову України

За 2022 рік компанія ОККО спрямувала понад 207 мільйонів гривень на оборону і відбудову України
1229

Загальний обсяг допомоги, який мережа ОККО надала торік українським захисникам, волонтерам і місцевим громадам, що потерпіли від бойових дій чи окупації, становить 207,7 мільйонів гривень. Пальне, реанімобілі, відбудова, облаштування укриттів, продукти для військових, грошові кошти на ці потреби компанія виділяє від перших днів повномасштабного вторгнення і продовжує це робити у 2023 році.  Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Починаючи з березня 2022 року, мережа ОККО безкоштовно пригощає хотдогами, кавою, чаєм бійців на своїх АЗК у прифронтових регіонах. За 2022 рік приготували для них понад півмільйона хотдогів і майже мільйон гарячих напоїв.   

Протягом року (програма триває і нині) мережа безкоштовно допомагала пальним волонтерським фондам і громадським організаціям, які займаються евакуацією населення з прифронтових регіонів і доставкою гуманітарних вантажів; місцевим адміністраціям Київської і Чернігівської областей – на відбудову пошкодженої інфраструктури; полкові «Азов», іншим підрозділам ЗСУ й територіальної оборони; медикам, комунальним підприємствам тощо.

Компанія за власний кошт відбудувала 4 заклади освіти у Київській області, які зазнали руйнувань під час бойових дій.

ОККО підтримала ініціативу президента України United 24 і виділила кошти на придбання 5 реанімобілів, які уже працюють у прифронтових регіонах. Авто було придбано і для потреб військових, а саме спецпідрозділу «Альфа».

Починаючи з листопада минулого року, компанія спільно з фондом «Повернись живим» започаткувала ініціативу «ОКО за ОКО», метою якої є закупівля 25 розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів «ШАРК» для ЗСУ.  Відтак по 1 гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 чи PULLS DIESEL перераховується на «ШАРКИ». За два місяці 2022 року закумульовано коштів на 10 таких безпілотників. У 2023-му проєкт триває.

Читайте також: Мережа ОККО відкрила лабораторію з контролю якості скрапленого газу у Броварах

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також