02 лютого 2023

Ольга Момчилович на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

Ольга Момчилович на Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини
1389

10 лютого 2023 року в Києві відбудеться щорічна Міжнародна бізнес-конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини. Спікерка Ольга Момчилович презентує доповідь «Підвищення лояльності споживача через персоналізацію клієнтського досвіду».

BIG TRADE-MARKETING SHOW – це must-visit подія для маркетологів України. На заході ви отримаєте високу концентрацію практичних знань, спікери провідних компаній поділяться своїми успішними кейсами та інструментами для підвищення ефективності трейд-маркетингової функції у ваших компаніях.

Лейтмотивом програми конференції BIG TRADE-MARKETING SHOW у 2023 році стали ключові та найактуальніші світові та локальні тренди у трейд-маркетингу.

Серед спікерів конференції буде Ольга Момчилович, директорка з маркетингу "ЛотОК". Вона виступить із темою «Підвищення лояльності споживача через персоналізацію клієнтського досвіду».

ЛотОК - мережа маркетів у Києві та Київській області.
Їх формат - це маркет біля дому. Вони докладають усіх зусиль, щоб Вам було комфортно, зручно і по-домашньому затишно робити покупки.
Це магазини з власною кулінарією, випічкою та кондитерськими виробами. 10 років. Понад 100 магазинів. 137 професій. Більше 1000 працівників.

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: 10 лютого відбудеться конференція Big Trade-Marketing Show-2023: Моменти істини

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також