15 лютого 2024

IKEA довірила створення дизайну інтер'єрів ChatGPT

IKEA довірила створення дизайну інтер
508

Шведська меблева мережа IKEA запустила віртуального помічника зі створення дизайнів інтер'єрів на основі нейромережі ChatGPT, повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на Retail Detail.

IKEA запустила власного помічника зі штучним інтелектом, який допомагатиме клієнтам мережі спроектувати дизайн для будь-яких кімнат у квартирі або в будинку та підбере рекомендації щодо товарів. Користувачі зможуть ввести в чат з ботом розміри приміщення, переваги щодо меблів та матеріалів, бюджет та функціональні вимоги. Виходячи з отриманих даних, нейромережа згенерує індивідуальну пропозицію щодо меблів та дизайну для кожного покупця.

Крім того, для віртуального помічника також доступна база даних із порадами від дизайнерів та декораторів приміщень та приклади реальних дизайнів приміщень. Клієнт мережі може сформулювати запит таким чином: «Покажіть мені затишне планування вітальні для невеликої квартири з використанням екологічно чистих матеріалів», вивчити запропоновані ботом варіанти, скористатися пошуком необхідних товарів за каталогом та отримати інформацію про їх наявність у різних точках мережі.

Зараз чат-бот доступний лише клієнтам мережі в США, але в майбутньому IKEA планує запустити цю послугу і на інших ринках присутності компанії.

Читайте також: IKEA знижує ціни на товари та прагне до допандемійного рівня

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також