22 квітня 2024

Перша ракетка світу стала амбасадором Lancome

Перша ракетка світу стала амбасадором Lancome
257

Польська тенісистка Іга Швентек стала амбасадором парфумерного та косметичного бренду Lancome. Вперше обличчям компанії стала спортсменка. Про це повідомляє TradeMaster.UA.

Тенісистка зізналася, що любить Lancom з того часу, як їй у юності подарували духи Idôle. Але вона навіть не могла припустити, що колись стане не лише першим амбасадором бренду з Польщі, а й його першим послом зі світу спорту.

«Я рада, що завдяки цьому партнерству зможу наголосити на своїй жіночності: я тенісистка і ношу в основному спортивний одяг, тому у мене не так багато можливостей це зробити», — розповіла Іга. Вона також поділилася подальшими планами, разом із Lancom спортсменка збирається запустити у Польщі соціальний проєкт на підтримку жінок.

2023 року Швентек поповнила портфель рекламних контрактів, уклавши договори з Visa, лінійкою взуття та одягу On, спортивними напоями OSHEE, інформаційно-консалтинговою фірмою Infosys. Перша ракетка світу також стала обличчям німецького автовиробника Porsche та послом данської компанії LEGO Group.

 

 
 

 

TradeMaster в соціальних мережах

 

З приводу розміщення новин пишіть на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також