05 грудня 2017

PROSTOR розпочав зиму з відкриття двох магазинів

PROSTOR розпочав зиму з відкриття двох магазинів
1253

Початок грудня 2017 року для мережі магазинів PROSTOR відзначився відкриттям двох магазинів – у Одесі та Харкові. Про це редакції TradeMaster.UA повідомили в прес-службі компанії.

2 грудня 2017 року відкрився новий магазин краси та догляду PROSTOR у місті Одеса Одеської області. Знаходиться він за адресою: пр. Добровольського, 114. Його площа – 133,56 м².

Новий магазин працює без вихідних, з 8:00 до 20:00.

На карті Одеси це 8 магазин мережі PROSTOR. У Одеській області всього працює 11 магазинів PROSTOR.

4 грудня 2017 року відкрився новий магазин краси та догляду PROSTOR у місті Харків Харківської області. Знаходиться він за адресою: вул. Сумська, 43. Його площа – 216,77 м².

Новий магазин працює без вихідних, з 8:00 до 21:00.

На карті Харкова це 34 магазин мережі PROSTOR. У Харківській області всього працює 38 магазинів PROSTOR.

Довідка: PROSTOR – національна мережа магазинів краси та догляду, яка широко представлена в усіх регіонах України.

Перший магазин PROSTOR був відкритий у 2005 році у місті Дніпро. Сьогодні мережа нараховує 281 сучасний магазин у 109 містах України.

Мережа PROSTOR активно займається розвитком власних торгових марок.  Сьогодні PL PROSTOR представлений наступними брендами: «Bona», «Violetta», засоби гігієни «NEO», товари для дому «Секрети Господині», лінія безфосфатних пральних порошків та кондиціонерів «Super Diya», серія безфосфатних засобів для прання, чищення та миття «Glanzen», засоби для миття посуду, рідкі засоби для прання та засоби для чищення «Alfy», «Друзяки діточок» - дитяча гігієна і пральні засоби, креми для  догляду за шкірою рук на ніг «Рецепти Любушки», 2 колекції авторських  жіночих парфумів – «Queen collection» і «Glam collection» та 2 колекції чоловічих парфумів «Grand collection» і «Royal collection», лінійка декоративної косметики «LORENA beauty», серія професійних засобів для догляду за волоссям «LORENA Professional», засоби для догляду за волоссям «Tendresse de la nature», шампуні та кондиціонери для волосся, лінія гелей для душу, рідкого мила, піни для ванн та вологих серветок «VIVAfruts», гелі для душу і рідке мило «Yagoda», чоловічі засоби для догляду «Pixcell», жіночі колготки «FRESCO», «Flirty».

Портал про роздрібну та оптову торгівлю TradeMaster.UA

ВСІ НОВИНИ

ВСІ СТАТТІ



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також