26 червня 2018

Новим Генеральним директором «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» призначено Олів’є Ланґле

Новим Генеральним директором «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» призначено Олів’є Ланґле
3673

Колишнього генерального директора Мартіна Шумахера призначено на посаду Директора по роботі з постачальниками та клієнтами METRO Cash & Carry Росія, з 1 липня 2018 року. Новим Генеральним директором «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» стане Олів’є Ланґле після оформлення всіх офіційних документів та отримання дозволу на роботу згідно з вимогами українського законодавства. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У своїй новій ролі Мартін Шумахер переїде до Росії та підпорядковуватиметься Джері Калмісу, Генеральному директору «МЕТРО Кеш енд Кері Росія». У цій новоствореній функції Мартін отримуватиме професійну підтримку з боку Комерційного директора. Окрім того, Мартін візьме на себе відповідальність за маркетинг, управління цільовими групами клієнтів, ланцюги постачання, ціноутворення та забезпечення якості продукції.

Олів’є Ланґле має більш ніж 25-річний досвід у сфері багатоформатного рітейлу. Він розпочав свою кар'єру у компанії Carrefour Франція в якості керівника торгового відділу, де виріс до позиції Директора з продажів у Бельгії; у 2011 році він приєднався до команди REAL Туреччина на посаді Генерального директора. З 2014 року Олів'є обіймав посаду Голови правління та Генерального директора компанії Vindemia Group – дочірньої компанії Casino Group, що займається роздрібною торгівлею на островах Індійського океану. Олів‘є приєднується до команди METRO Україна з посади Генерального директора на стажуванні в рамках METRO AG.

Олів'є має ступінь з міжнародного бізнесу та міжнародних відносин Університету Enseignement Supérieur de Jemeppe (Льєж, Бельгія).

Довідка ТМ:

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» вийшла на український ринок у 2003 році. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі METRO Cash & Carry  у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі; та двома магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези» у Тернополі та Луцьку. За понад 14 років діяльності в Україні METRO Cash & Carry інвестувала в національну економіку понад 550 млн. євро. Обсяг продажів компанії «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» за 2016/2017 фінансовий рік (жовтень 2016 р. – вересень 2017р.) склав 491 млн. євро. «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» входить до складу METRO AG.

METRO AG – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Компанія представлена у 35 країнах, з головним офісом у м. Дюссельдорф, Німеччина. Налічуючи понад 150 000 співробітників у світі, компанія досягла обсягу продажів у понад 37 млрд. євро у 2016/2017 фінансовому році (жовтень 2016 р. – вересень 2017р.) Компанія пропонує індивідуальні рішення для задоволення локальних та міжнародних потреб своїх оптових та роздрібних клієнтів. У своїй діяльності METRO впроваджує новітні стандарти обслуговування клієнтів, цифрові інновації та ефективну бізнес-модель, розвиваючи торговельні підрозділи METRO/MAKRO Cash & Carry та Real,  а також напрямок доставки та діджитал-проекти. 

Читайте также: Евгений Пестерников: Как строить живую организацию. Практические лайфхаки на B2B-Master`18

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також