11 липня 2018

Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір!

Напередодні 25-річного ювілею АГРОМАТ розширює свій простір!
1035

У суботу, 7 липня, в Хмельницькому відкрилися два нових магазини. Урочистості відбулися у магазині на вулиці Староміська, 10. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

На свято завітали  гості: покупці, що бажають зробити новим обличчя своєї оселі, фахівці – архітектори та дизайнери. Для всіх були передбачені приємності – фуршет для дорослих та розваги для дітей.

На відкриття завітав генеральний директор АГРОМАТ Сергій Войтенко. «Мені дуже приємно сьогодні відкривати наш новий магазин у Хмельницькому. Це не єдиний заклад компанії – ми відкрили ще один магазин, за адресою Старокостянтинівське шосе, 5. Тому можна сказати, що АГРОМАТ вже остаточно закріпився у вашому місті, – звернувся до присутніх Сергій Володимирович. – Хочу сказати, що днем відкриття ми не випадково обрали свято Івана Купала. Сьогодні день, коли здійснюються мрії, – а головна наша мрія, щоб хмельничани могли зручно та вигідно купувати речі для дому».

Одразу ж після промови керівництво та предстаники компанії перерізали символічну стрічку, чим офіційно відкрили АГРОМАТ у Хмельницькому.

Гості охоче роздивлялись експозицію, приглядалися до товарів та обговорювали майбутні придбання, відчуваючи комфорт та переваги магазину. Також організатори не забули й про фуршет, який створив невимушену обстановку та ще раз підкреслив увагу до кожного гостя магазину.

У нових просторах представлена продукція АГРОМАТ - керамічна плитка, сантехніка, освітлення, паркет, а також супутні товари. Інтер’єри і магазинів оформлені в оновленому дизайні АГРОМАТ, покупців будуть надихати не тільки продукція провідних світових виробників, а й готові інтер'єрні рішення. Кожен новий магазин має свої особливості, але всіх їх об'єднує спільна місія АГРОМАТ - висока якість продукції, увага до покупців, прагнення допомогти їм у виборі товарів і максимально швидко пройти шлях від проекту до реалізації будинку своєї мрії!

Читайте также: IKEA остаточно набирает персонал в первый украинский магазин

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA

КАЛЕНДАРЬ КОНФЕРЕНЦИЙ ТМ 2018

ЖУРНАЛ PRIVATELABEL 2018

КАТАЛОГ КОМПАНИЙ ТМ

НОВОСТИ

СТАТЬИ

ВИДЕО

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua

 

 



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Раздел: > Новости Украины

Теги:

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також