08 січня 2019

В «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» новий директор з продажів

В «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» новий директор з продажів
1817

З 2 січня 2019 року директором з продажів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» призначено Всеволода Стьопіна. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

Всеволод має ґрунтовний досвід операційної діяльності як у торговельних центрах METRO, так і в Офісі підтримки торговельних центрів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», розпочавши у 2004 році свою кар’єру як менеджер-стажист на посаді керуючого торговельним залом ТЦ METRO Дніпро-І.

Протягом 14-ти річної кар’єри в компанії, Всеволод працював заступником директора ТЦ METRO Позняки в Києві, директором ТЦ METRO Харків-І та директором ТЦ METRO Петрівка в Києві, начальником управління з питань регіонального розвитку Східного регіону з подальшим переміщенням до Офісу підтримки торговельних центрів «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» на посаду начальника управління з діяльності торговельних центрів.

У березні 2018 року Всеволода було призначено на посаду заступника Директора з продажів, де він ще раз продемонстрував свої лідерські здібності та прагнення досягнути найвищих результатів.

Це призначення є другим внутрішнім кроком на рівні Ради директорів та підтверджує прагнення «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» надавати можливості росту кожному працівнику.

Читайте также: Сроки оформления экспорта и импорта сократят

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також