11 квітня 2019

У Львові відкрились два магазини SPAR

У Львові відкрились два магазини SPAR
1532

У квітні цього року відбулось відкриття двох магазинів мережі SPAR: супермаркету SPAR площею 524 м. кв за адресою вул. Кульпарківська, 64а та SPAR експрес площею 150 м. кв за адресою вул. Личаківська 163. Про це повідомляє TradeMaster.UA з посиланням на прес-реліз компанії.

У SPAR експрес для покупців працює дві каси та є відділ Food to Go, в якому представлений широкийасортимент страв та напоїв для швидкого перекусу: фірмових хот-догів, італійських паніні та великий вибір випічки. Окрім цього, в наявності у магазині - гаряча запашна кава, яку можна випити на місці чи взяти з собою.

У новому супермаркеті SPAR, що розташований у ЖК Парус Park на Кульпарківській працюють: кулінарний, м’ясний та рибний цехи, щоб запропонувати свіжі та якісні продукти для всієї сім’ї на кожен день. Власна пекарня щодня випікає запашні хліб та здобу власного виробництва. А у відділі Food-to-Go представлений широкий асортимент швидких перекусів та напоїв на будь-який смак.
Також у магазині працюює фреш відділ зі свіжими овочами і фруктами. Для зручності покупців працюють 4 каси та 3 експрес-каси.

Читайте також: Rozetka открыла доставку товаров в почтамты

Портал о розничной и оптовой торговле TradeMaster.UA 
 

 

TradeMaster в социальных сетях 

 

По поводу размещения Ваших материалов на портале пишите на press@trademaster.com.ua



Ексклюзивні матеріали TradeMaster.ua

Коментарі

Ваш коментар буде першим.

Додати коментар

Ваше імя*


Захист від СПАМ

Сообщение*

Читайте також